Om oss

Vi vill alltid erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen, så tveka inte att höra av dig vid frågor angående produkterna eller företaget. Kunderna prioriteras alltid först hos oss!

Årsta Gross bedriver grossistverksamhet inom tobak, telefonkort, godis, läsk mm. Bolaget har såväl försäljning som lager på Brunnbyvägen 7 i Årsta partihallarna. Har du företag kan du snabbt och smidigt registrera ditt företag hos oss och börja handla direkt efter. Eftersom vår butik är en av dom största grossisterna i Sverige kan vi mycket väl hålla lägre priser än våra konkurrenter, det blir också då en del av servicen då vi vill dela rabatterna vi får med kunderna.


Välkommen in till oss för en kopp kaffe och för att se och höra mer om verksamheten!


Framtidsplaner

Vi planerar hela tiden nya steg i bolagets utveckling. Vid nuläget planeras en expansion med ytterligare ökat varuutbud inom nya produktgrupper. Främst riktat till befintliga kunder och deras behov. Förslag och förfrågningar från nya och gamla kunder är något vi alltid är tacksamma för att få.


Åldersgräns

Som de flesta, ser vi hårt på åldersgränsen för snus och tobak, och genomför ålderskontroller på samtliga köp. Tobaksprodukter är inte till för minderåriga, och vi tar självklart ansvar för att se till att tobakslagen efterföljs.